Vállalati Beszerzés

A legegyszerűbb tárgynak is óriásira nőhet a jelentősége, ha éppen kellene, de nincs.

5 Facebook oldal, amit érdemes olvasnod (kezdő) vállalkozóként

Lassan egy éve álltam teljesen saját lábra, miután abbahagytam az ingatlanos szakmát és a saját, más szegmensben mozgó vállalkozásomba kezdtem. Teljesen nem hagytam el az ingatlanok világát, rendszeresen elolvasom a híreket és egy oldalt is szerkesztek a témában. Hiába, hét év az hét év. 

Az elmúlt egy év leginkább tanulságosnak mondható. Egy dolog, hogy elhatározod, hogy vállalkozó leszel és megváltod a világot, egy másik pedig, hogy ezt már tegnapelőttre szeretnéd, akadályoktól és zökkenőktől mentesen, mások hibáiból tanulva. Sajna kicsi az esélye annak, hogy ez így fog történni, de pont ezért szép és óriási élmény, amikor eléred a terveket.

A neten szörfözve rengeteg történetet találsz, ki hogy csinálta, hogy érte el az anyagi biztonságot, függetlenséget. Valamelyikkel tudsz azonosulni, valamelyikkel nem, akad bőven rengeteg bullshit is. Elég sok guru van, nem könnyű választani. Most megmutatom azokat az oldalakat, amiket én hasznosnak találok, van közte olyan, amit már több, mint egy éve követek, és még mindig tud újat adni. Kezdő vállalkozóként sok hasznos információt szerezhetsz ezekről, általában kérdezni is tudsz tőlük, örömmel válaszolnak. 

mobile-phone-1917737_1280.jpg

1. Minner

Ez a kedvenc oldalam. Amiért szeretem, az a lelkesedés, ami minden egyes bejegyzésből árad. Életszerű, naprakész információkat kapsz ingyen. Olvashatsz gazdasági híreket, tőzsdéről, vállalkozási ötletekről, egészen odáig, hogyan kezdj neki a megvalósításnak. Vannak fizetős szolgáltatások is, mint például a hideghívás tréning, ami értékesítőknek mindig jól jön! Amikor alábbhagy a lelkesedésed innen tudsz újra erőt meríteni.

2. Gál Kristóf

Ezt az oldalt azért szeretem, mert olyan dolgokat mond ki, amik már bennem is megfogalmazódtak. Például az, hogy miért akarsz vállalkozó lenni? Hogy sok időd legyen más dolgokra, ne legyen főnököd, magad oszd be az idődet. Aztán mégis, hiába vagy "szabad", éjjel-nappal a vállalkozásodat építed és még az is lehet, hogy nem keresel annyit, amennyit szeretnél. Nem a vállalkozásod van érted, hanem te érte. Kristóf azt próbálja átadni neked, hogyan kerülj ki ebből a magad alkotta mókuskerékből. 

3. IFL Group

Egy kicsit megosztó oldal, én sem olvasom el minden cikkét, valamelyik kifejezetten nem tetszik. Más stílusban ír, nem fél kimondani dolgokat. Pénzügyi cikkeit szeretem, termékeket hasonlít össze vagy mutat be. Olvashatsz CSOKról, megtakarításról, hitelről, nyugdíjról. Köntörfalazás nélkül.

money-2696234_1280.jpg

4. Marketing Commando

Manapság nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos a marketing. Minden cégnek, mérettől függetlenül. Nehéz kitűnni, de ami szerintem a legfontosabb kitartani még nehezebb. Ezért fontos, hogy tűzd ki a céljaidat és érd el azokat. Bontsd olyan apró lépésekre, amiket elérhetőnek érzel, könnyen megfoghatónak és megvalósíthatónak. Legyen az egyik lépés, hogy olvasol a vállalkozás témájában, foglalkozol a marketinggel. A Marketing Commandot Wolf Gábor alapította, akinek munkásságát szinte kötelező figyelemmel követni. 


marketing-2483867_1280.jpg

5. Gazdagmami

Gazdagmami kifejezetten nőkre specializálódott, sőt elsősorban kismamáknak, anyukáknak szeretné megmutatni, hogyan vágjanak bele egy vállalkozásba. Sok-sok ingyenesen letölthető anyag, videók, élő adások várnak itt, illetve ha még mélyebbre ásnád magad fizetős tananyagot is tudsz letölteni. Olvashatsz sikertörténeteket is, más vállalkozó kedvű hölgyekről, ami egészen biztosan meghozza a kedvedet és a bátorságodat, hogy belevágj.

+1 csoport

Vállalkozóként ezt a csoportot mindenképpen ajánlom, mert fontos és hasznos információkat kaphatsz a KATÁ-val kapcsolatban. Ebben a csoportban kevesebb a "leoltás", rendszeresen olvasom.

https://www.facebook.com/groups/KKVKATA/

 (Fotók: pixabay)

Te mivel egészítenéd ki a listát?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalatibeszerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr8613740968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vállalati Beszerzés

Webshopunkban mindent megtalálsz, ami egy vállalkozás életében fontos és szükséges, fogyó eszköz.

Friss topikok

süti beállítások módosítása